NIEUW VIRUS ONTDEKT!, Pinnokio Virus

Recentelijk is er een niew virus ontdekt. Momenteel is er nog weinig bekend van dit virus, maar het lijkt erop dat het al een lange tijd rondwaart.

Op 14 Oktober 2010 werd in de Nederlandse stad Den Haag een cluster van symptomen van een “hersenaandoening van onbekende oorsprong” waargenomen. In juni 2020 werd het virus voor het eerst geïdentificeerd door Pieter Omtzigt. In de maanden daarna bleken veel parlementariers besmet, van wie meer dan 80% van deze patiënten een ernstige vorm van doctrine hadden ontwikkelt . Sinds 1 januari 2021 wordt de uitbraak van Pinnokio-2010 erkend als een pandemie door het FVD.

Patient Zero. Uit onderzoek blijkt dat wetenschappelijk is bewezen dat, het erop lijkt dat, dat onomstotelijk mischien wel MP M Ruttue van de Nederlandse regering patient zero is.

Het is niet duidelijk hoe besmettelijk dit virus is, en of er andere varianten rondwaren. Onderzocht wordt nog of dit virus ook aanwezig in andere landen. Vermoeden is dat dit virus wordt overgedragen via spraak, en geluidsgolven.

Symptomen van dit virus voor zover bekend:

  • Ernstige vorm van misleiding.
  • Symptomatische selectieve dementie in in sommige gevallen selectief Alzheimer.
  • Narcisme
  • Machiavelistische trekjes